Skoncujte s insolvencí

Každému se může přihodit, že v určité fázi není schopen splácet své závazky. Pokud vás něco podobného potká, nezoufejte a řešte vaši situaci co nejdříve. Čas nehraje ve váš prospěch, pokud vaše finanční potíže nebudete řešit co nejdříve, načítají se postupně různé úroky a pokuty. Můžete se tak snadno dostat do situace, kdy na vaše dveře zaklepe vymahač či exekutor.

Nenechte vaši situaci zajít tak daleko. Hrozí-li vám úpadek či už v úpadku jste, požádejte o povolení oddlužení pro sebe či celou domácnost najednou. Společné oddlužení manželů vám dá příležitost, jak zbavit dluhů jednou provždy celou domácnost a neohrozit partnera uvalením exekuce na jeho osobu. Oddlužení není nic jednoduchého, je to však cesta k novému životu bez zatížení předchozími dluhy.

Na oddlužení nejste sami, pokud se nevyznáte mezi paragrafy a potřebujete pomoc a radu v oblasti insolvence a insolvenčního práva, neváhejte se obrátit na Insolvence-brno.cz. Zabýváme se poradenstvím v oblasti řešení dluhů a oddlužení. Základem spolupráce jsou informace a důvěra. Nabízíme vám proto detailní seznámení s celým procesem oddlužení a pomoc při jeho realizaci. Je velmi důležité, abyste se přesně orientovali v tom, jaká máte práva a povinnosti v procesu oddlužení. Musíte přesně vědět, co vás čeká a nemine.

K tomu, aby vám soud odsouhlasil oddlužení, je třeba splnit několik podmínek. Pokud jsou dodrženy, nic nebrání tomu, abyste se zbavili vašich dluhů a žili dál důstojným životem bez dluhů. Nestyďte se za vaši situaci a přijďte se informovat i vy, zda je oddlužení pro vás vhodným řešením. Insolvence-brno.cz jsou tu pro vás. Pomůžeme vám dostat se z neutěšené finanční situace a postaráme se, abyste byli opět solventní. Nežijte ve strachu z exekutorů a vyřešte i vy vaše dluhy jednou provždy.