Těhotenské šaty 2

Je to oficiální. Jessica Simpson zahájí vlastní mateřské linii. Jessica tvrdí, že chce využít rychle na všechno, co se dozvěděl o těhotenské módy a kanál, který do „svěží, každodenní“ oblečení pro nás ostatní. Jessica Simpson Mateřská se bude prodávat v místě určení mateřství a na Macy je a bude, podle tisku Jessiky vydání, mají „ročník ’70 je cítit“ a být „lichotivé pro Vaše dítě rána.“ Pokud Těsné zvířat tisky a vlající muumuus jsou to, co byste zvážit lichotivé Těhotenské oblečení pak dámy, máte štěstí, protože Jessica nová linka zahájí později v tomto roce, brzy na nově těhotná jej zakoupit. Ceny budou začínat na 36 dolarů.

Možná to bude vkusné. Snad to nebude nic jako oděv nosila v těhotenství. Možná jsem ho budou milovat a doporučujeme všem vyběhnout a koupit okamžitě. Nebo možná ne. Bez ohledu na to, už se nemůžu dočkat.

Jsem blogoval pár týdny o příležitostné, zábava léto 2012 kolekce mateřskéuvolněného kanadského návrháře Jules a Jim a od té doby získal svůj nový Jules a Jim Long Pohodlné dámské těhotenské šaty Tube . Pokud je den u bazénu nebo na pláž ve vaší blízké budoucnosti, objednání tohoto směs bavlny šaty a byl vždy připraven jít ve své plážové tašky. Obdivuji těhotné ženy, které chlubit ve svých plavek, ale mluvím z let kumulativní zkušenost, když jsem vám říct, že bez ohledu na to, jak jste přesvědčeni, že jsou dny, během těhotenství a potom se nebudete cítit bikiny-ready. Tento snadno opotřebení, snadno čistitelné šaty je pro tyto dny. Předpokládám, plné léto těchto dnů v tomto roce, a tak jsem již objednávat tyto šaty v barvě druhé zajistit, že je vždy jedna v mém plážovou tašku.

Isabella Oliverova Mateřská Spree prodej  je jedním z nejlepších prodejů v roce a to začne dnes 47% na všechny Isabella Oliver maternitywear a nursingwear. A ano, mám na mysli všechny . Spree Prodej poslední celý týden, ale sleva klesne každý den, takže je ideální pro prodej impulzivních nákupů, jako jsem já. Pokud jste se s pohledem upřeným to, koupit to dnes před půlnocí s propagačním kódem SPREE47. „Sleva klesne na 43% a 39% zítra ve středu, s novou propagační kód každý den. Budu určitě aktualizovat propagační kód zde na blogu.