těhotenství

Jak roztomilé a rádi se Reese podívat na její cestě vyzvednout své děti do školy? Ona nebyla potvrzena její těhotenství, ale je tu něco, co zjevně vaří pod tímto Tucker polka-tečkované šaty.

Jsem napsal dříve, než o těhotné lásce Hollywood je NY založené designér Tucker pro elegantní mateřské stylu a Reese je samozřejmě vzal radu (nebo, více pravděpodobný, Tucker PR tým chytře poslal jí dávku čáry mateřské šetrných šaty, jakmile ji Těhotenství bylo zřejmé). Nemohu říct s jistotou, protože Reese a já jsem se setkal a já nevím, jak vysoký to je, ale zdá se být vybaven tady v “ The Mini šaty , „zkrácenou verzi uber-populární Tuckera hedvábí, tlačítko -up “ Floorlength šaty „, které se zdobí těhotné celebritami, jako Selma Blair, January Jones, a Ali Landry.

„Mini šaty“ zahrnuje všechny klíčové, mateřská šetrných funkcí delší Tuckera verze-the netěsné a tlačítko-up stylu, odpouští smocked límec a rukávy, a self-tie pásem.

Mini šaty visí 32 „od ramene je-li to tad příliš krátká pro své vlastní mateřské stylu“ Floorlength šaty „tad příliš dlouho na horké léto před sebou, Tucker také dělá delší, tele-délka verze oblékat. Tento přezkum v polovině lýtek verze, jednoduše nazvaný “ šaty „, visí pod kolena a je asi lepší volba, pokud chcete nosit přes těhotenství. Reese vypadá fab, ale ona se zdá být ve svém druhém trimestru. Přijďte ve třetím trimestru, nemyslím si, že ani Reese bude mít na sobě šaty s „mini“ v jeho popisu.

Tuckera šaty jsou k dispozici na mnoha prodejců, a linka má online obchod s malou kolekci šatů. Shopbop.com  a Net-a-porter  s sebou i dobrý výběr Tucker. Piperlime má také dobrý výběr těchto šatů Tucker na prodej. Existuje spousta různých tiskovin, z nichž si vybrat, je to opravdu jen na vás vybrat svůj oblíbený Tucker tisku.