Těhotné ženy a těhotenství

o, Met Gala bylo vážné zklamání pro PF. Není jediná celebrita těhotná nebo model ukázal, nebo alespoň zřejmě těhotná jeden. I když, herečka Diane Kruger by bylo provádění této trojice pod concotion Prada a nikdy bychom jej dosud znali. Přesto, tam byly některé krásné šaty a hodně k mému překvapení, nová máma ledna Jonesovy žluté šaty Versace byl jeden z mých oblíbených. Její nedávný vstup, že je zaneprázdněn jíst vlastní placentu do vlastních smoothies připravených pro ni její strany duly potvrdil mi, že je poněkud zvláštní, ale žena je krásná a opravdu vypadala ohromující v pondělí večer.

Na naléhavější a významných otázek pro všechny z nás, ne-celeb, non-placenta-jíst těhotné ženy a po porodu. Já jsem s potěšením oznamuje, že kalhoty a spol ., britská návrhářka v mateřství, má konečně, konečně otevřela svůj online obchod … a 1 až 2 dny Doprava do USA je jen 10 GBP. Kalhoty a Co se specializuje na navrhování high-end kalhoty pro těhotné ženy, se zaměřením na užívání vypadá hned dráhy a převést je na maternitywear. Já prostě miluju tento řádek a nic se tam docela rád, pro těhotné ženy. Mám na sobě pár čáry černých  kalhot cigaret v Londýně  , jak sedím tady psát to. Kalhoty & Co vyvíjí své mateřství kalhoty hledat nic podobného maternitywear a po 3 měsících po porodu, jsem obzvláště vděčný za to. Nosím pár těchto téměř každý den do práce a pohodlí jsem s vědomím, že já a jen já vím, že jsem ještě v mateřské oblečení.Primární a ojedinělé stížnosti jsem s kalhotách & Co jednoduše tak, že jsou tak těžké najít, jen velmi málo prodejců v USA nést linku, a to jen pár vyvolených z linky obrovské množství kalhot stylů obvykle k dispozici. Nové on-line butik změny, které nabízejí speciální kousky jako Dallas Faux Leather Tregging nebo Buenos Aires Jodhpur týden A ano, jsou tyto kalhoty speciálně navrženy a přizpůsobeny pro těhotné postavu, žádný z podezřelého taktiku přidání elastický břišní pás na pravidelné kování kalhoty a uvádění na trh jako mateřství, jeden z hrachu v sáčcích je nejvíce frustrující taktiky.

Takže šťastný nakupování. Nákup pár těchto kalhot může opravdu předělat své mateřské šatník … a vám po porodu ten, který ani nevím, co potřebujete dosud.