Ubytování Lednice

Přemýšlíte o letní dovolené v Čechách? Chcete poznat historické památky a místa České republiky? Rádi byste vyrazili na dovolenou plnou zábavy, aktivit anebo naopak na klidnou a relaxační?

Penzion Lednice Korábovi vám nabídne všechny možnosti dovolené. Penzion Lednice se nachází v klidné části obce. V blízkosti ubytování Lednice naleznete lázně Lednice a mnoho dalších zajímavých míst. Lednice se nachází na jižní Moravě a je zde významná vinařská oblast. Pokud se zajímáte o historické památky, tak jistě musíte navštívit Zámek Lednice, Palmový skleník, Zámecký park, Minaret a Janův Hrad.

Ubytování Lednice nabízí ubytování v rodinném penzionu. K dispozici jsou 4 pokoje a samostatný domek se dvěma apartmány. Apartmány mají vybavenou kuchyň a vlastní sociální zařízení. Pokoje v pensionu jsou rozděleny na dva v podkroví a dva v přízemí. Podkrovní pokoje mají vlastní sociální zařízení a společnou vybavenou kuchyň s jídelnou. Pokoje přízemní mají na pokoji lednici, varnou konvici a společnou velkou koupelnu. Kapacita pokojů je 3-4 lůžka s možností přistýlky. Pokoje jsou nekuřácké.

Spolu s ubytováním je k dispozici parkování přímo u penzionu, pískoviště pro děti, bazén, venkovní posezení s možností grilování, úschovna jízdních kol, internetové připojení zdarma a vinný sklípek. Penzion Lednice vám nabízí mnoho způsobů vyžití na vaší dovolené. Ubytování je v hodné pro menší skupinky, rodiny s dětmi a sportovce. Pokud toužíte pouze po odpočinku a relaxu je vhodné si naplánovat lázeňské procedury. V Lednici si každý najde to své.

K dispozici vám je samozřejmě personál penzionu, který má dlouholeté zkušenosti. V případě speciálních požadavků jsme ochotni vám vyhovět. Více informací naleznete na www.ubytovani-lednice.cz nebo nás navštivte osobně.

Přijeďte do Lednice a užijte si příjemnou dovolenou. Okouzlí vás krásy jižní Moravy. Díky široké škále možností využití volného času je zde vhodná dovolená pro každého. Ubytování Lednice vám učaruje. Nepřemýšlejte a přijeďte k nám.