Vyrovnejte dluhy jednou provždy

Zadlužili jste se u více věřitelů a nejste nyní schopni své závazky splatit? Máte úvěr či hypotéku pro osobní účely a nemáte dost prostředků na zaplacení? Nečekejte, až na vaše dveře zaklepe vymahač či exekutor, řešte vaši situaci včas. Navštivte Insolvence-brno.cz a konzultujte vaši současnou finanční situaci s odborníky na insolvence.

Velmi důležité je řešit dluhy hned. Časem totiž narůstají úroky či pokuty nezaplacených pohledávek a vaše situace se neustále zhoršuje. I z úvěrové pasti však vede cesta ven. Abyste se zbavili dluhů beze zbytku, můžete si po splnění určitých podmínek zažádat o schválení oddlužení. Osobní bankrot neboli oddlužení je způsob, jak docílit úplného oddlužení, pokud jste v úpadku nebo vám úpadek bezprostředně hrozí.

Oddlužení je možné v případě, že dluhy splácené prostřednictvím oddlužení nepochází z podnikatelské činnosti. Podmínkou je, abyste měli pravidelný příjem, kterým dokážete za dobu 5 let splatit minimálně 30 % vašich dluhů. Pokud tyto podmínky splníte, insolvenční soud vám schválí žádost o oddlužení. Nevyznáte se v insolvenčním právu? Potřebujete někoho spolehlivého, kdo u soudu vyřeší veškeré náležitosti? Vyberte si Insolvence-brno.cz. Dozvíte se vše, co potřebujete vědět o procesu oddlužení, seznámíte se s průběhem a jednotlivými fázemi oddlužovacího procesu. Budete vědět, co vás čeká, jaká máte práva a povinnosti.

Chcete oddlužit najednou celou domácnost? Nechcete, aby vaše dluhy přešly na vašeho partnera či partnerku? Další možností je společné oddlužení manželů. Neváhejte a zbavte se dluhů i vy. Žijte opět bez strachu z exekutorů. Řešte vaše finanční problémy legální cestou, nebojte se podílet se na zlepšení vaší životní situace, obraťte se na profesionály z Insolvence-brno.cz a nechte si odborně pomoci.