Vyšívací předlohy na přání

Křížkové vyšívání dnes prožívá svoji renesanci. Přestože na trhu je velké množství předloh různých žánrů, může se stát, že předlohu přesně podle vašeho gusta nenajdete. <a title=“Vyšívání – předlohy na přání“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/“ target=“_blank“>Vyšívací předlohy na přání</a> vám umožňují realizovat vaše představy do puntíku. <a title=“Galerie předloh na vyšívání“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/Predlohy-na-prani/GALERIE-VASICH-PREDLOH-1/“ target=“_blank“>Galerie vašich předloh</a> – takto mohou vypadat šablony vytvořené podle vašich obrázků. Obrázek upravíme podle vašeho přání a převedeme na šablonu pro křížkovou výšivku. Předlohu dále upravíme, aby motiv co nejvíce vynikl a odstraníme tzv. rozsypaný čaj.  Předlohy tvoříme pro <a title=“Výběr značek přízí“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/Pouzivane-prize/“ target=“_blank“>nejširší výběr přízí</a>, včetně českých mulinek, perlovek, Baleriny a Puppets.

Uděláme vše pro to, aby předloha splňovala vaše představy. 
Hledáte <a title=“Návod na vyšívání“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/NAVOD-NA-VYSIVANI/“ target=“_blank“>návod na vyšívání</a> či <a title=“Informace o přízích“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/Charakteristika-prizi/“ target=“_blank“>charakteristiku přízí</a>? U nás najdete také <a title=“Převod Anchor DMC“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/Pouzivane-prize/Anchor-DMC/“ target=“_blank“>převodní tabulky přízí DMC, Anchor a Puppets</a>. Věnujte originální dárek, vyšijte si domácího mazlíčka, zvěčněte svoji svatební fotografii. Inspiraci se meze nekladou.

Máte přesnou představu, co byste rádi vyšili, ale nemáte obrázek? Nebojte se a představu nám sdělte. Pokusíme se pro vás předlohu namalovat přímo. Chtěli byste například zebru skákající o tyči či berušky horolezce :-)?

Nabízíme také drobné <a title=“Vyšívací předlohy zdarma“ href=“http://www.vysivacipredlohy.cz/HOTOVE-PREDLOHY/ZDARMA-KE-STAZENI/“ target=“_blank“>vyšívací předlohy zdarma ke stažení</a>.