Balanční podložka

Není Vaše tělo tak zpevněné, jak byste si představovali? Rádi byste cvičení zakončili příjemnou masáží? Nenapadá Vás, jak jen to provést, abyste nemuseli navštěvovat posilovnu a tento luxus si dopřáli doma? My víme, jak na to! Balanční podložka od Modom je tou správnou volbou!

Hravě s balanční podložkou
Nabízíme Vám víceúčelovou balanční podložku, s níž se cvičení změní z otravné a nudné činnosti na Vámi oblíbenou. Balanční podložka je uzpůsobena tak, aby byla schopna procvičit celé tělo a jednoduchým efektivním cvičením Vám za krátkou dobu připravila zpevněné svalstvo. V čem že je ten fígl? Balancováním na naší balanční podložce snadno zpevníte svalstvo zejména kolem páteře, hýždě, stehna, lýtka a další. Od teď se stane cvičení zábavou!

Balanční podložka jako pomocník k Vám domů
Balanční podložka, která by ve Vaší domácnosti určitě neměla chybět, je vhodná pro cviky ve stoje, vsedě i vleže. Součástí balení je pumpičkou, kterou si můžete regulovat velikost Vaší balanční podložky a tím tak měnit cvičební zátěž. Čím je balanční podložka prázdnější, tím jsou cviky těžší. Jako bonus si po Vašem cvičení můžete balanční podložku otočit a využít hrubý povrch k příjemné masáži. Objednejte si balanční podložku za skvělé ceny na www.modom.cz!

Nenechte si ujít možnost snadno a zábavně zpevnit Vaše tělo s balanční podložkou od Modom!