BAZENYMACHOV.CZ

V současné hektické době mnozí z nás zatouží po zasloužených chvílích klidu a relaxace s rodinou nebo přáteli. K tomu nám dopomůže pořízení vlastního bazénu. Bazén se stane také krásným estetickým doplňkem zahrady. Mezi nejžádanější bazény dnes patří celoplastové polypropylenové bazény. Proč je tomu tak? Jednoznačně vede možnost vybrat si libovolný tvar i barvu a také příznivá cena. Polypropylen je velmi odolný vůči povětrnostním vlivům a jeho životnost je možno počítat na mnoho roků. S realizací těchto typů bazénů vám pomůže firma Bazény Machov. Bazény Machov nabízí kompletní služby v oblasti výroby bazénů a jejich realizace již bezmála dvacet let. Díky těmto dlouholetým zkušenostem jsou schopni dodat bazén řešený na míru, přesně dle přání a představ zákazníka.

Plastové bazény jsou vyráběné z polypropylenu stabilizovaného proti působení UV záření, kde je garantována jejich stálobarevnost. Stěny a dno jsou o tloušťce 5mm, nebo 8mm, dle přání zákazníka. Používaný materiál je zdravotně a hygienicky nezávadný s dlouhou životností. Polypropylenové desky jsou spojovány pomocí nejmodernějších technologií svařování, a to do nejrůznějších tvarů a velikostí. Bazény jsou dodávány v základních barvách světle modrá, středně modrá, světle zelená, dále pak kobaltová modř, nebo bílá. K bazénu je dodáváno veškeré potřebné příslušenství a tepelná izolace. Mezi nutné příslušenství řadíme například kompletní filtraci, nerezové schůdky, nebo zabudované schodiště. Dále můžeme zvážit případné zastřešení, podvodní osvětlení nebo třeba protiproud a další.

Kvalitně provedené zastřešení bazénu na míru, od firmy Bazény Machov vám výrazně prodlouží koupací sezónu, až o několik měsíců. Počasí bývá i v letním období vrtkavé a vy se tak díky zastřešení budete moci koupat v dešti, větru, kdykoli každý den od dubna do listopadu. Díky skleníkovému efektu ušetříte za ohřev vody. Zastřešením také snížíte množství použité bazénové chemie a dopouštěné vody a samozřejmě prodloužíte životnost svého bazénu. Důležitá je také otázka bezpečnostní, jelikož zabrání nechtěnému pádu do bazénu, malých dětí nebo vašich čtyřnohých miláčků. U společnosti Bazény Machov je samozřejmostí poradenský záruční i pozáruční servis.