Bytová jádra a rodinné domy jižní Čechy

Stavíte dům v jižních Čechách? Zajímáte se o firmy, které staví bytová jádra jižní Čechy, provádí zateplování jižní Čechy nebo staví rodinné domy jižní Čechy? Chcete opravdu kvalitně odvedenou práci a dobré výsledky?

Jsme stavební firma Archeus. Působíme po celé České republice a sídlo máme v Českých Budějovicích a realizační pobočku v Děčíně. Jako stavební firma provádíme veškeré stavební práce a práce se stavbou spojené. Hlavním zaměřením je výstavba zděných rodinných domů na klíč a hrubých staveb. Dále stavíme typové rodinné domy, atypické domy, provádíme přístavby, nástavby, fasády, rekonstrukce, zateplování budov, omítky, obklady a dlažby, plovoucí podlahy, zateplení, zděné garáže, zděné a okrasné ploty a další.

Bytová jádra jižní Čechy jsou dalším zaměřením. Naší předností a krédem je rychlost, kvalita a nízká cena. Rodinné domy jižní Čechy jsme schopni postavit v rozmezí 36 až 40 týdnů. I přes velmi krátkou dobu dbáme na vysokou úroveň kvality. Nemusíte se bát, že vás váš dům či zateplování jižní Čechy bude stát hromadu peněz. Jsme jedna z nejlevnějších firem v Českých Budějovicích.

Jsme si vědomi, že ne každý stavebním pracím rozumí a ne každý má představu o svém budoucím domě. Proto pro vás poskytujeme odborný poradenský servis.

Postavte rodinný dům se stavební firmou Archeus a bydlete rychle, levně a kvalitně.