Čištění klimatizace od automechaniků

Léto už nám definitivně končí a odnáší s sebou krásné teplé dny, kdy bylo třeba v automobilu zapnout klimatizaci, abyste se vůbec dokázali za volantem soustředit na cestu. Proto je třeba vždy před a po sezoně preventivně zkontrolovat a ošetřit ventilační prostory autoklimatizace.

Díky hromadění studené vody ve výparníku vzniká v soustavě autoklimatizace ideální živná půda pro růst a množení nejrůznějších mikrobů. Ty se potom zapnutím klimatizace šíří do prostoru vozidla a mohou způsobovat nejrůznější alergie. Při přemnožení potom vydávají silný zápach, který se dostává také do interiéru vozu. Nečekejte, až se tak stane, nechte provést pravidelně důkladnou dezinfekci klimatizace. Nejmodernější metodou pro čištění a dezinfekci autoklimatizace je čištění ozónem.

Autoservis Brno se specializuje na diagnostiku, opravy, plnění a samozřejmě také čištění autoklimatizací. Pro odstranění nežádoucích nečistot a mikrobů z autoklimatizace používá účinky ozónu. Ozón patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla. Působí smrtelně na veškeré bakterie i viry, dokonce i na ty, které jsou schopny přežít působení chloru. Díky tomu již za několik desítek minut spolehlivě zničí veškeré druhy mikroorganizmů, které se vám usadily v chladícím systému autoklimatizace.

Díky svým oxidačním účinkům eliminuje také veškeré zápachy. Ozón zcela dezinfikuje ošetřovaný prostor, aniž by zanechal nějaký jedovatý chemický zbytek. Proto je ozón ideálním prostředkem pro odstraňování zápachu u automobilů. Veškeré osvěžovače vzduchu a deodoranty zápach pouze zamaskují, ale neodstraňují jeho příčiny. Nechte si proto i vy ošetřit vaši autoklimatizaci ozónem a zbavte ji veškerých nečistot. Autoservis-autoopravna.cz je spolehlivý autoservis, který vás zbaví veškerých problémů s vaším vozem.