Co je nejdůležitější při nákupu bezpečnostní techniky?

Více než v jiných oborech je to bezpochyby kvalita. Kvalita výrobku, stejně jako i kvalita výrobce. Takovéto zboží se nekupuje v supermarketu podle ceny, ale podle referencí ostatních a podle tradice výrobce. Přirozeně dalším kritériem výběru bývá bezpečnostní třída jednotlivých výrobků a certifikace výrobků.
Bezpečnostní technika a obzvláště trezory, archivy a skříně na zbraně zkrátka nejsou housky, ale vysoce kvalitní zboží. Nejenže musí splňovat bezpečnostní nároky, ale musí být i technicky na výši. Jednou z nejznámějších firem vyrábějící bezpečnostní techniku je rakouská společnost ROTTNER Tresor GmbH. Tradice firmy začala před více než 40-ti lety a za dobu své existence se stala přední evropskou firmou vyrábějící bezpečnostní techniku.
Základním výrobním programem je výroba trezorů všech druhů. Od bezpečnostní třídy 0, až po bezpečnostní třídu III. Významnou součástí základní nabídky jsou i skříně na zbraně. Skříně i trezory na zbraně jsou v provedení jak na krátké, tak dlouhé zbraně. Doplňkovým sortimentem jsou poštovní schránky, peněžní pokladničky, skříňky a trezory na klíče a eurosortiment. Eurosortiment zahrnuje mincovníky, počítačky bankovek a UV testery. Vše se zárukou kvality od prověřeného evropského výrobce.