Dřevěné hračky 2

I přesto že dřevěné hračky mají daleko delší historii, než třeba hračky z plastu, jsou stále více oblíbenější. Je to dáno především díky daleko lepší kvalitě hraček. Plastové, nebo elektronické hračky mají nevýhodu v křehkosti materiálu, ze kterého jsou vyrobeny.
Mezi nejčastější dřevěné hračky patří bezesporu klasické kostky, ze kterých si děti mohou stavět cokoliv je napadne. Procvičují si tak motoriku a svoji fantazii. Stavebnice se nemusí skládat z klasických krychlovitých kostek, ale i z válečků, hranolů a dalších tvarů.
Náš sortiment nabízí i dřevěné puzzle, se kterými so dokáže vyhrát i celá rodina. Novinkou v našem internetovém hračkářství jsou motorické labyrinty, ve tvaru zvířátek. Proč by se tedy vaše dítě nemohlo zdokonalit, a přitom si i hrát?
Nejedno dítě by potěšily i navlékací korále, či jíné tvary. Nechte působit dětskou fantazii s dětskou stavebnicí, která se může chlubit obrovskou pestrostí svých dílků, díky kterým zajisté zaujmou vaši ratolest. Vzhledem k široké nabídce našeho sortimentu lze u nás nalézt i tzv. barevnou mozaiku, která obsahuje 44 dílků.
Mezi novější výrobky se řadí též domino, nebo stavebnice Karla, která se skládá z 200 dílků. To znamená že dítě si z takovéhle stavebnice dokáže postavit vše, co si zamane. Prakticky stejná, akorát v barevném provedení, je stavebnice Michaela. I tato se skládá z 200 dílků.
Vaše ratolest si dokonale vyhraje i dominem Rally. Proč nezapojit kreativitu a nepostavit si dlouhou domino dráhu, které procvičujě dětskou zručnost a trpělivost. S touto 200 dílkovou sestavou si lze užít spousta zábavy!
Pro nejmenší děti se v našem sortimentu nachází i závěsný kolotoč nad dětskou postýlku. Tyto hračky jsou nejen kvalitní ale zároveň jsou malovány pestrými barvami, takže zaujmou snad každé dítě nízkého věku.
Všechny dřevěné hračky jsou ošetřeny ochraným a zdravotně nezávadným nátěrem, který dětem nemůže ublížit.

Fonetip s.r.o.
www.jupihračky.cz