Jak vybrat dětské hřiště

Dětské hřiště kupujete, většina lidí, jednou za život, a proto si tento nákup musíte pořádně rozmyslet, aby dostatečně vyhovovalo potřebám vašich dětí. Nechte si poradit od profesionálů, kteří ví a dokáží adekvátně poradit a pomoci vám s výběrem vhodného dětského hřiště. Podrobný návod naleznete na: Dětská hřiště Piccolino.

Proč dětem pořídit dětské hřiště? Mají jinou funkci, než na hraní?

Pojďme si společně odpovědět na otázku, proč dětem pořídit dětské hřiště? Smyslem nákupu dětského hřiště není děti pouze zabavit, ale poskytnout jim bezpečný herní prostor, pro jejich zábavu a rekreaci, který bude podporovat rozvoj jejich pohybových schopností (sílu, pružnost, koordinaci), vynalézavost, fantazii, sociální rozvoj, smysl pro hru a to vše v bezpečí domova. Dětská hřiště v sobě mají víc, než jenom prostor pro hraní. Pohyb na dětském hřišti můžeme řadit mezi preventivní zdravotní opatření, které podporuje fyzickou aktivitu dítěte , učí jej hrát si právným způsobem, komunikovat a spolupracovat s ostatními dětmi. Pobyt na dětském hřišti pro dítě znamená výzvu, zábavu, vzrušení. Šplhání, hlouzání, houpání a dovádění jsou kativity, které děti milují a vlastní dětské hřiště je bezesporu snem každého dítěte. Dětské hřiště je ideálním prostorem pro zábavu, ale i vývojoj dětí.

 

Máte velkou zahradu? Máte děti? Proč si na zahradu nepořídíte dětské hřiště, které slouží nejen k zábavě, ale zvyšuje motoriku a hravost Vašich dětí. Dětská hřiště od společnosti Piccolino zajišťují vysoký komfort, bezpečnost, kvalitní zpracování a široký výběr. Na dětské hřiště se můžete podívat v největší prodejně s dětskými hřišti v Praze.

Na co si dát při výběru dětského hřiš1tě pozor? Zde je pár rad:

  • Kupujte pouze certifikované produkty.
  • Ideální dřevo je cedr.
  • Pro stabilitu volte větší rozměry hranolů.
  • Výška podesty (stropu) na vyšším hřišti si mohou hrát i větší děti a dá se k nim přidat delší skluzavka.
  • Možnost variant a mnoho doplňků.