Kuchyňské studio GABON

Tímto článkem bychom Vás rádi upozornili na aktuální nabídku kuchyňského studia GABON. Možná právě přemýšlíte o pořízení kompletní nové kuchyně do vašeho domova, možná přemýšlíte pouze o nové kuchyňské lince nebo byste si přáli vybavit váš dům či byt novým a moderním nábytkem.

Kuchyňské studio GABON – kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňské studio, nábytek Brno
Kuchyňské studio GABON se díky svých kvalitám a profesionálním službám řadí mezi největší dodavatele kuchyní pro Brno a celý Jihomoravský kraj. Pole působnosti této společnosti dosahuje až do rakouského, německého i švýcarského trhu.

Co vám kuchyňské studio GABON nabízí?
Dominantou této společnosti je nabídka kompletního zařízení vaší kuchyně. Kuchyně Kuchyňského studia GABON nabízí vše, co si můžete přát – moderní design, špičkové vybavení a programové vychytávky, také nejnovější technické vymoženosti. GABON vám zařídí dokonalé kuchyňské linky, ať už bydlíte v rodinném domě, panelovém domě nebo malém podkrovním bytě. Tato společnost zajistí komplexní dodávku i veškeré přípravné práce, které souvisí s dodávkou linky, jako jsou instalatérské práce a to včetně plynu i topení, elektrikářské práce, zednické či podlahářské práce.
GABON jako doprovodný program ke všem kuchyním a kuchyňským linkám nabízí také skříňový nábytek ložnice, komory či předsíně.

Kuchyně pro panelové domy
Díky dlouholetým zkušenostem má společnost Gabon velice dobře zmapované kuchyňské prostory v panelových domech a tak připravuje ideální program kuchyní zaměřený právě pro panelové domy.

Nábytek Brno
Firma GABON se mimo jiné zabývá také dodávkou nejrůznějšího nábytku do dětských pokojů, obývacích pokojů, pracoven, ložnic, šaten, verand nebo chodeb. Součástí jejich nabídky je také nábytek do laboratoří, lékařských ordinaci či kanceláří.

Vzhledem k široké nabídce kuchyňského studia GABON a také z důvodu jejich profesionality a vstřícnému přístupu ke každému zákazníkovi bude jistě ta správná volba využít následujících kontaktních údajů pro osobní návštěvu jejich studia nebo prohlídku jejich Eshopu:
Tel.: +420 547 246 332
Email: info@gabon.cz
Adresa studia: Vohnoutova 2 Brno – Bohunice