LÁZNĚ LUHAČOVICE 2

Lázně Luhačovice nabízí své služby všem, kteří hledají odpočinek, relaxaci a osobní přístup. Lázeňský pobyt vám zaručí odpoutání se od každodenních starostí a stresů, zklidní  vaše životní tempo. Budou o vás pečovat špičkoví odborníci v oblasti wellness . Prostředí lázní Luhačovice navozuje klidnou atmosféru a pohodu k harmonizaci těla i duše, zkrátka jsou příjemným útočištěm pro všechny, kteří potřebují léčit své neduhy, chtějí dobít svou energii a načerpat nové síly.

Lázeňský dům Hubert se nachází nedaleko nejproslulejších lázní Luhačovice. Shlíží ze slunné výšiny přes zelený svah do vod údolní přehrady. Kapacita ubytování je 80 lůžek ve dvoulůžkových pokojích  s vlastními  balkóny. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením, rádiem, telefonem, TV, lednicí a WIFI připojením k internetu. Nově zařízené stravovací zařízení nabízí široký výběr podávaných jídel, formou denního menu výběru ze tří druhů jídel. Je zde samozřejmě možnost i dietního stravování. Hostům je k dispozici stylový bar s vinárnou.

Základem péče pro lázně Luhačovice jsou přírodní zdroje. Minerální prameny Vincentka jsou nenahraditelné při léčbě dýchacích cest, nebo také zažívacího ústrojí, diabetu a otylosti. Sirný pramen je využíván k léčbě kožních nemocí a postižení pohybového ústrojí.  Luhačovické prameny jsou bohaté na obsah kysličníku uhličitého, pomáhají na onemocnění srdce cév a vysokého krevního tlaku. Lázeňský dům Hubert má vlastní kompletně vybavené balneo i rehabilitační bazén. Nabízí spoustu procedur koupele rašelinové, uhličité, perličkové, vířivé, klasické i podvodní masáže, různé terapie a masáže, široká nabídka wellness procedur a mnoho dalšího.

Nabídka lázeňského domu Hubert:

  • lázeňské a wellness pobyty
  • výhodné pobytové balíčky lázeňské, rehabilitační a relaxační
  • volně prodejné procedury
  • komplexní a příspěvkové lázeňské pobyty pro klienty všech zdravotních pojišťoven
  • hotelové ubytování

Lázně Luhačovice nabízí také spoustu dalšího vyžití. Lákají k procházkám po krásných parcích a kolonádách, zpestřit pobyt si můžete posezením v kavárnách, cukrárnách, návštěvou obchůdků, vináren, nočních klubů, nebo využít další příležitosti k aktivnímu odpočinku.