Oprava autoplachet a čalounictví Vodňany

Potřebujete nové čalounění na nábytek či dveře? Chcete plachtu na novou pergolu? Plachta na vašem autě se již trhá? Naše firma specializující se na opravy autoplachet a na čalounictví Vodňany a celý jihočeský kraj je tu pro vás, aby vám pomohla najít správné řešení.

Již od roku 1994, kdy naše firma vznikla, jsme připraveni vyřešit vaše přání a požadavky v oboru autoplachet a čalounictví.  Za tuto dobu jsme už získali pěknou řádku zkušeností, které plně využíváme u našich dalších zakázek. Víme už, co náš zákazník potřebuje a dokážeme mu pomoci. Naše práce probíhá na té nejprofesionálnější úrovni a svým zákazníkům zaručujeme kvalitu, rychlost a přesnost. Snažíme se, aby všichni zákazníci od nás odcházeli spokojeni.

 

Záleží nám na kvalitě námi odvedené práce, a proto používáme jen prvotřídní materiál značek Ferrari, Sio – line, Franz Miederhoff.

Ceny určujeme dohodou a na základě telefonické domluvy jsme schopni vám vyjít co nejvíce vstříc i v době zhotovení vaší zakázky. Pokud budete potřebovat přepravu objednaného zboží, zajistíme vám ji.

 

Své práci rozumíme, a proto jsme pro vás to nejlepší řešení. Kontaktujte nás. www.calounictvi-vodnany.cz

čalounictví, oprava autoplachet, autoplachty – to jsme my!