Pohřební služba Elpis

Ocitli jste se v nelehké situaci, kdy potřebujete využít služeb krematoria, pohřební služby? Hledáte-li pomoc pohřební služby, která vám zajistí všechny potřebné náležitosti spojené s důstojným rozloučením a tím překonat těžké chvíle způsobené ztrátou blízké osoby, neváhejte využít služeb Pohřební služby Elpis.

Pohřební služba Elpis si drží svou tradici již od roku 1990. Služby tohoto pohřebního ústavu jsou udržovány na vysoké společenské a etické úrovni, proto se řadí mezi nejvyhledávanější pohřební ústavy.
Své pole působnosti má po celé Praze i jeho okolí, kde je pro vás připravena zajistit kompletní servis, pohřby s obřadem nebo také pouhou kremaci. Pohřební služba Elpis vám nabízí pohřeb v kostele, zajištění parte, smutečních květinových darů, rakve, urny, uložení do hrobu, pomníků, náhrobků, květin, věnců, stuh, převoz zesnulého v ČR a zahraniční repatriace.

Pohřební služba Elpis, Praha

Pohřební služba Elpis Praha je zde pro své klienty denně k dispozici ve svých kancelářích v Praze a také on-line na svých internetových stránkách. Prostřednictvím této on-line služby e-pohřeb.cz nabízí zajištění obřadu v obřadních síních Velká a Malá obřadní síň krematoria Strašnice, obřadní síň na Vinohradském hřbitově, Nová obřadní síň na Olšanských hřbitovech a Ústřední obřadní síň na Olšanském hřbitově.

Tato pohřební služba PrahaPohřební služba Elpis vám zajistí hladký a bezproblémový průběh celého obřadu a to také díky podpory vlastních vozidel, márnice a vlastní obřadní síň.

Hledáte-li více informací o zajištění obřadu Pohřební službou Elpis, Praha nebo jste si z jejich nabídky nevybrali, můžete využít telefonního kontaktu 602 200 700 (24 hodin denně) pro širší nabídku.
Věříme, že s nabídkou této pohřební služby Praha budete jistě spokojeni a také že s jejich pomocí se vám podaří zajistit obřad s důstojným rozloučením s vaší blízkou osobou.