Pro sametově hladkou pokožku

Chcete se vašemu partnerovi líbit? Většina mužských neocení, když máte nohy jako struhadlo či vám z podpaží vykukuje nevzhledný porost. Nemáte čas se každý den holit nebo se vám prostě nechce? Máme pro vás pohodlné řešení, jak se zbavit všech nechtěných chloupků. Je čas pro důkladnou a šetrnou depilaci. Pomocí depilace jednoduše odstraníte všechny nepohodlné chloupky na nohou, v podpaží, v obličeji a dokonce i v oblasti třísel.

Depilace je velmi šetrná metoda zbavení se ochlupení. Používá se k ní nejčastěji depilační vosk, někdy také cukrová pasta. S depilačním voskem se pracuje velmi dobře. Pro depilaci je třeba depilační vosk správně nahřát. Tekutý vosk se nanese na pokožku a nechá se zchladnout. Jak tuhne, obalí chloupky a zůstane na nich. Vy potom vosk z pokožky odstraníte prudkým pohybem i s chloupky. Potom už stačí ošetřené místo potřít zklidňujícím krémem a máte na dlouhé týdny vystaráno.

Pokud proces depilace opakujete pravidelně, chloupky ubývají a postupně slábnou. Rozhodla jste se pro depilaci voskem? Pořiďte si vysoce kvalitní vosk v internetovém obchodě MagicNails.cz, který vám nabízí široký sortiment zboží. Pokud je pro vás depilace voskem příliš drastická, můžete použít cukrovou pastu. Princip použití je podobný.

Cukrovou pastu je taktéž třeba nejprve nahřát a rozpustit. Potom ji natřete na ošetřovaná místa a počkáte než chloupky obalí a zchladne. Rozdíl je pouze ve způsobu odstraňování depilačního vosku a cukrové pasty. Zatímco vosk snímáte ve směru proti růstu chloupků, cukrovou pastu odstraňujeme rychlým pohybem ruky ve směru růstu chloupků. Proto je depilace cukrovou pastou mnohem méně bolestivá a šetrnější. Neváhejte a vyzkoušejte i vy pocit z dlouho hladkých nohou a podpaží, pořiďte si depilační vosk na MagicNails.cz a buďte sametově hladká.