Pronajměte si Managed server

Pronajměte si server a s ním veškeré výhody, které jdou k této službě načerpat. Managed servery od společnosti G2server jsou vhodné pro společnosti, které nechtějí strávit při administraci serveru zbytečně mnoho času. Při objednání této služby můžete využít výhody technického dozoru nad serverem, pravidelné zálohování dat, která by se při náhlém výpadku jinak mohla nenávratně ztratit. K zálohování jsou připraveny na serveru i dva disky. Všechna data jsou ukládána synchronně na oba. Takže máte jistotu, že o ně nepřijdete.

Managed server od G2server nabízí administračně a uživatelsky vstřícnou databázi. Zde si také můžete vybrat z mnoha typů. Nesmírnou výhodou, kterou managed servery se správou nabízejí, je spolehlivé e-mailové řešení. E-mailové řešení je pro každou společnost v dnešní době výrazným kladem. Interní pošta, chráněná před výpady hackerů a jiných problémových entit.

Všechny servery jsou od společnosti HP, s kterou má společnost G2server ty nejlepší zkušenosti. Značkové managed servery Vám dají pocítit jistotu a spolehlivost, kterou byste jinde nalézt nemuseli. Přístroje od HP jsou z těch nejlepších na trhu. Jejich poruchovost je minimální, jejich chod takřka bezproblémový.

Ale základem managed serverů je zase a znovu technická podpora. G2server Vám nabízí technickou ambulanci 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pokud si zvolíte náročnější verzi technické podpory, tak zvanou zběsilou podporu, budou Vaše případné nesnáze řešeny prominentně a téměř ihned po jejich vzniku. S G2server se Vám nestane, že se ráno probudíte a vše bude v prachu.

Ke všem službám si můžete ještě navíc objednat originální software od Microsoft, jenž je smluvním partnerem společnosti G2server. V průběhu trvání pronájmu serveru můžete s G2server jednat o doplnění určitých softwarových programech či hardwarových součástech, tzn. zvýšení kapacity paměti, doplnění dalšího procesoru či dodání nového pevného disku. S G2server nevsázíte na jistotu, s G2server totiž sázet a riskovat nemusíte.