Prosklené krby v moderním designu

Krby a kamna slouží již desítky let lidem jako zdroj tepla a příjemné atmosféry v jejich domovech. V dnešní době, kdy se vše neustále zdražuje a zejména ceny za energie, je topení tuhými palivy také velmi ekonomické. Proces spalování dřeva byl propracován k dokonalosti, proto se topení dřevem považuje za ekologické. Chcete mít raději doma kamna, abyste nemuseli neustále uklízet nepořádek z krbu? Z toho už dnes opravdu nemusíte mít strach.

Základem moderního krbu je totiž vždy uzavřená krbová vložka. Je vybavena dvířky, kterými se přikládá. Tato dvířka po přiživení ohně zase rychle zavřete a nedostane se ven žádný prach, saze ani kouř. Krbové vložky od renomovaných výrobců jsou vyrobeny nejčastěji z vysoce kvalitní litiny, která krbu dodává správnou výhřevnost, výkon i dlouhou životnost. Moderní krbové vložky jsou hranaté i kulaté, velmi populární je prosklení více než jedné strany, aby bylo do ohně vidět z větší části místnosti a oheň vypadal prostorově. Pokud i vy sháníte krby či kamna, kontaktujte Levnykrb.cz. Seženete zde krb i kamna prvotřídní kvality za přijatelnou cenu.

Krbová vložka ač esteticky zajímavě provedená však neupoutá takovou pozornost jako krbová obestavba. To je část krbu, která je na první pohled vidět. Z praktického hlediska pomáhá krbové vložce dosáhnout ještě lepších výsledných tepelných parametrů, zakrývá sopouch krbu, rozvody teplého vzduchu a kouřovod, který odvádí spaliny do komína. Z estetického hlediska je krbová obestavba to nejdůležitější, co je z krbu vidět. Krbovou obestavbu můžete mít prakticky jakoukoli. Záleží pouze na charakteru interiéru a vašem vkusu. Obestavba může být kulatá i hranatá, v rustikálním, retro či ultra moderním stylu. Neváhejte a nakupujte na Levnykrb.cz, vytvořte si útulný domov a vytápějte ho pomocí elegantního krbu.