Půjčka Ferratum je bez úroku

Úžasná půjčka před výplatou

Do ČR přišli finské sms nebankovní půjčky. Půjčka před výplatou je skutečně odlišná v mnoha směrech od těch ostatních, už jen proto, že je bezúročná. Znamená to, že neplatíte žádný úrok ale nízký poplatek cca 20% z půjčené částky ale ne předem ale až s dlužnou částkou. Půjčit si můžete řádově několik tisíc a to až na dobu 30-ti dnů. Jsou to tedy opravdu nízké a hlavně krátkodobé nebankovní půjčky, které Vám pomohou hlavně před výplatou pokud třeba něvýjdete s penězi.

 

Pro koho je půjčka před výplatou?

Půjčka do výplaty je vlastně pro každého kdo je občan ČR a je starší 20-ti let. Nepotřebujete ručitele, zástavu a dokonce ani nevadí pokud již máte zápis v registru dlužníků Solus. Teď určitě koukáte, protože u většiny půjček tohle není možné. Určitě si myslíte, že musíte minimálně prokazovat Váš čistý měsíční příjem, tak i zde Vás vyvedu z omylu, ne ani tohle nemusíte. Půjčka před výplatou je skutečně pro každého.

 

Jak se sjednává půjčka před výplatou?

Půjčka před výplatou se sjednává velmi jednoduše a to tak, že vstoupíte na naše webové stránky „půjčka před výplatou“ a vyplníte online žádost o půjčku. Do několika málo hodin Vás bude kontaktovat naše pracovnice, která s Vámi ověří Vaše údaje a domluví podrobnosti. Pak už stačí pouze odsouhlasit obchodní podmínky a návrh smlouvy pomocí sms zprávy ve specifickém tvaru a čekat na peníze. Peníze Vám budou odeslány poštovní poukázkou, v případě první půjčky , a nebo převodem na Váš bankovní účet, v případě opakovaných půjček. Nebankovní půjčky tohoto druhu jsou prostě snadně, rychlé na sjednání a hlavně bezúročné.