Půjčky bez registru ihned s jistotou

Získat v dnešní době bankovní půjčku je stále větší problém a to především z důvodů záznamu v bankovním a nebankovním registru klientů! Banky při poskytování půjčky nahlížejí do registru jak bankovního tak i nebankovního. V případě, že jste zaplatili po termínu i jen jednu splátku půjčky, banka vám půjčku může zamítnout.

Nebankovní půjčky

Nebankovní půjčky v České republice využívá čím dál více lidí, a to především z důvodu, kdy žadatel o půjčku má malý příjem nebo je podnikatel s nulovým daňovým přiznáním. Další velkou překážkou jsou záznamy v bankovním a nebankovním registru a to až 4 roky staré!. Nebankovní půjčky se stávají největšími konkurenty bank.

V případě, že potřebujete půjčku, ale banka vám půjčku neposkytne, využijte ověřenou nebankovní půjčku bez registru a poplatku předem s jistou!

Řešením dané situace jsou pak nebankovní půjčky bez registru a poplatku předem! Tyto půjčky bez registru ihned nabízí rychlý a pohodlný proces získání rychlé půjčky. Naše společnost nabízí jak krátkodobé tak dlouhodobé půjčky v rozmezí 6 měsíců až 20 let. Půjčky se pohybují v rozmezí 100.000 až 50.000.000,-Kč. Nebankovní půjčky ihned jsou vždy jištěné zástavním právem k nemovitosti, po celou dobu půjčku zůstáváte majiteli nemovitosti. Na nemovitosti může být zástava, exekuce nebo dražba. Řešíme exekuce a dražby. Nabízíme nebankovní konsolidaci půjček a úvěru a oddlužení nemovitosti až do 70% odhadu nemovitosti.

Jistota půjčky bez registru u nás!

V životě se může stát cokoliv, nemoc, ztráta zaměstnání nebo nečekané finanční výdaje a už hrozí, že klient nemá na zaplacení splátky a termín splátek nedodrží.

Některé bankovní i nebankovní společnosti sesplatní půjčku nebo úvěr ihned druhý den po termínu, kdy má být splátka uhrazena a u klienta tak dojde k astronomickému navýšení dluhu, který končí ve většině případů dražbou majetku – exekuce na nemovitosti atd. U nás se vám to nestane! V případě, že nezaplatíte dvě po sobě jdoucí splátky v termínu, sesplatnění vám nehrozí. Právnímu oddělení předáváme pohledávku až po 3 nezaplacených splátkách. Je to vůči klientovi férové a v případě, že má klient aktuální finanční problémy, má dostatek času je řešit. Pokud se klient ocitne v dlouhodobé pracovní neschopnosti, upravujeme splátkový kalendář!