Tak trochu rychlá dieta!

Po prolistování několika stránek se zaměřením na zdraví a hubnutí, naleznete spoustu dotazů na rychlou dietu. Jaká dieta je tedy opravdu rychlá?
Rychlá dieta, s trochou nadsázky je to ta dieta kdy trpíte hlady. Omezování příjmu potraviny, nadměrná konzumace vody, snižování příjmu kalorií. To je v kostce sepsaný postup každé diety, se kterou jste se jistě v minulosti setkali. Hubnutí do plavek, kalhot a sukní. To jsou nejčastější chyby, které podstupuje každoročně většina žen. Proč? Kvůli nedostatečné informovanosti o stravovacích návycích. Hovořili jsme s tvůrci webu krabickove-diety.VyberuSi.cz, kteří mají na svědomí vytvoření webu o zdravém životním stylu, vytvořili kompletní seznam dodavatelů, jejichž hlavní cíl je jediný. Krabičková dieta! A právě tzv. dieta v krabičce je v současnosti označována jako rychlá dieta se zdravím způsobem dodržování. Po uvedení pořadu ?Jste to co jíte? s přísnou specialistkou na zdravou výživu, se konečně i v ČR začal uznávat názor, že množství jídla není to co dělá lidi tlustými, je to ale složení stravy a její nepravidelný přísun, mezi neposlední faktor patří také nedostatečný pohyb. Proto je tento druh označován jako rychlý, většina dietních systémů uvádí úbytek na váze 2-4 kg za měsíc, a to bez nežádoucího Jo-Jo efektu.
Paralelně s průběhem tohoto pořadu vznikala jedna společnost za druhou, která se zaměřila na nový, celosvětový fenomén zvaný Dieta do domu, nebo dieta v krabičce (v čechách se nejvíce uchytil název krabičková dieta). S růstem množství firem vznikli i ty, které se chtěli na boomu pouze přiživit a za tímto účelem se řada lidí začala zajímat o zdroj, který by jim ulehčil vyhledávání jejich dodavatele. Poptávka má strmě rostoucí charakter a na její popud reaguje i nabídka, stále v čechách přibývá dalších poskytovatelů, kteří rozšiřují působnost po celé republice. Stejně tak se firmy předhánějí v nejrůznějších akcích a reklamách. To je to proč jsme vytvořili tento web, abychom poskytli uživatelům dokonalou informovanost v tomto odvětví a abychom jim nabídli návod na to jak svého tvůrce stravy vybírat, říká zakladatel webu krabickove-diety.VyberuSi.cz.