Trezor

Trezorem se označuje ochranná schránka, která slouží k uschování financí, cenností, listin, ale také zbraní a dalších důležitých předmětů. Trezor vaše cennosti chrání proti odcizení nebo před nežádoucími vlivy okolí. Vyberte si ten pravý trezor pro vás v našem e-shopu ceske-trezory.cz.
Výhodné a originální trezory
Nabízíme trezory nové i použité, v případě vašeho přání vám také zhotovíme trezor na míru. V sekci zakázkové trezory si můžete navolit vaše představy a požadavky o ideálním trezoru právě pro vás. Vybírejte si ze široké nabídky našeho e-shopu na ceske-trezory.cz. Ceny trezorů jsou vyčísleny v ceníku a platí jak pro náš kamenný, tak i internetový obchod.
Trezor na míru pro vaše cennosti
České trezory vám zajistí bezpečné uskladnění. V nabídce máme trezory různých typů, tvarů, hloubky, výšky, obsahu, s ochrannými zámky odlišných mechanismů. Je jen na vás, které trezory si u nás vyberete a objednáte. Nabízíme také montáž trezorů a servis v záruce i pozáruční servis.
Objednejte si bezpečný trezor
Náš trezor, to je jistota a spolehlivá ochrana ve vaší domácnosti, kanceláři, prodejně s originálním trezorem, který odpovídá a splňuje normy ČSN EN. Trezory mají ukotvení do zdi nebo do podlahy, jsou masivní, vodotěsné, ohnivzdorné i nárazuvzdorné. Jejich rozměry a nutné vybavení si můžete vybrat v naší nabídce, odstíny námi nabízených trezorů jsou v černém či šedém laku kovu.