Automatické kotle na tuhá paliva

Ceny paliv a energií stále stoupají. Domníváme se, že v takové době je jedním z nejlepších ekonomických kroků přechod k automatickým kotlům na tuhá paliva. Automatické kotle na tuhá paliva TOPMAX Teplice nejen šetří Vaši kapsu, ale jsou rovněž šetrnější k životnímu prostředí. Naše automatické kotle na tuhá paliva jsou zařazeny do nejpřísnější 3. emisní třídy, a splňují tak přísné limity v souvislosti s obsahem škodlivin.

Ekonomické výhody automatických kotlů na tuhá paliva
Nejnižší provozní náklady jsou jedním z mnoha positiv, která využití kotlů TOPMAX Teplice nabízejí. Kromě toho jsou také automatické kotle na tuhá paliva málo náročné na obsluhu a šetří tak Váš čas. Fakt, že je lze efektivně využít i mimo topnou sezónu, stojí rovněž za zmínku. Konečně jsou automatické kotle na tuhá paliva vhodné také pro topení ekonomicky nejvýhodnějším druhem uhlí.

S automatickými kotli na tuhá paliva o kus dál
Automatické kotle na tuhá paliva splňují ta nepřísnější pravidla podle evropské normy ČSN EN 303-5, odpovídají tak přísným normám na vypouštění emisí při spalování všech paliv do ovzduší. Kotle na tuhá paliva disponují vysokou účinností v souvislosti se spalováním, kdy oproti starším typům kotlů dosahují účinnosti spalování nad 80%. Váháte-li ještě nad možností úspor Vašich financí, navštivte naše webové stránky www.topmax-teplice.cz, kde se zcela jistě přesvědčíte o mnoha dalších výhodách.