Balkonové zábradlí

Balkonové zábradlí
Nejvýznamnější vlastností balkonového zábradlí je především bezpečnost. Bez ohledu na to z jakého materiálu je balkonové zábradlí vyrobeno, je dobré se vždy ujistit zda-li je balkonové zábradlí řádně připevněno k budově. Pokud je balkonové zábradlí připevněno bezpečně můžeme uvažovat o designu zábradlí.

Balkonové zábradlí a jeho design ovlivní celkový pohled na balkón. Balkonové zábradlí by rovněž mělo být dostatečně funkční, své by o tom mohli říct ti, kteří balkón používají společně se sousedem. Balkonové zábradlí se rovněž musí postarat o ochranu jak soukromí, tak i ochranu proti větru. V dnešní době mají zákazníci na výběr z mnoha designových prvků pro své balkonové zábradlí.
Při projektování balkonového zábradlí. Je velmi důležité se zaměřit na funkčnost a k čemu chcete daný balkon používat. Pro příklad můžeme uvést výběr balkonových mříží. Balkonové mříže ze svislých ocelových tyčí jsou vhodné řešení pro rodiny s malými dětmi, neboť vodorovné mříže dokáží děti přelézt ale díky pohledu zvenčí a větru nemusí být vhodné, proto na ně majitelé montují plastové kryty nebo je pobíjejí dřevěnými laťkami. Tento zásah z estetického hlediska nemusí být vždy velmi šťastným.

Firma FEMO dodává z velké části ocelové žárem zinkované balkonové zábradlí. Balkonové zábradlí z tohoto materiálu je silné a trvanlivé. Tyto vlastnosti materiálu z něj činí jeden z nejlepších materiálu pro balkonové zábradlí, pokud podmínkou pro Vás je trvanlivost balkonového zábradlí. Balkonové zábradlí z tohoto materiálu se rovněž vyznačuje minimální údržbou. Žárem zinkované balkonové zábradlí nekoroduje a je velmi odolné vůči špíně.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na tel. čísle 777556580. Pro více informací navštivte naše webové stránky http://www.femo.cz