Citibank kreditní karta plná slev

K čemu slouží kreditka Citibank?

Dolte nám abychom Vám představili kreditku Citibank. Nejedná se o debetní kartu, kde disponujete se svými prostředky ale je to citibank kreditka (kreditní karta), kde používáte prostředky banky Citibank. Peníze můžete vrátit až do 55 dnů a to zcela bez úroků. Takže jedná se o druh půjčky. S touto kreditkou můžete platit v obchodech, za telefon, za letenky, za pohonné hmoty a podobně.

 

K čemu slouží kreditka Citibank?

Je hned několik druhů kreditek Citibank a všechny Vám Citibank vydá zdarma. Za některé se pak platí roční nebo měsíční poplatek ale většina z nich je bez poplatku. Pouze citibank kreditka O2, kreditní karta citibank Schell a ČSA mají roční poplatek 2500,-Kč. Pokud si však spočátáte kolik s touto kreditkou ušetříte rozhodně nebudete litovat. Například kreditka citibank O2 zlatá má slevu 40% na všechny platby za telefon u společnosti O2. No není to úžasné? A přitom kreditky Citibank jsou zcela zdarma co se týká vystavení. Kdo by nechtěl zdarma 3% slevu na všechny nákupy v obchodním řetězci Billa?

 

Kde si ji mohu objednat?

Sjednat kreditku si můžete na našem webu kreditní karta Citibank a velmi snadno. Vyplníte online formulář a vyčkáte než Vám zavolá naše operátorka, která s Vámí dořeší podrobnosti a řekne Vám, kdy můžete kreditní kartu očekávat. Doporučujeme Vám kreditní kartu citibank LIFE, protože při sjednání dostanete bonus 750,-Kč což je až neuvěřitelná nabídka ale i přesto je skutečná. Přesvědčete se sami na vlastní kůži.