Exekuce nemovitosti 2

Hrozí Vám exekuce? Nechcete přijít v exekuci a následné dražbě o svoji nemovitost (byt, rodinný dům, pozemky atd.)? Chcete zmírnit finanční dopady exekuce, dražby? Nechcete platit vysoké částky za odměny exekutora, náklady exekuce a náklady dražby? Exekuce nemovitosti je třeba řešit včas, čím dříve tím více ušetříte! Nabízíme Vám pomoc i právní při řešení vašich problému s exekucemi – oddlužení nemovitosti! Zabráníme prodeji vaši nemovitosti v dražbě za zlomek její tržní hodnoty!

Naše společnost nabízí vyplácení dluhů, exekucí nemovitostí a dražeb. Exekuce se vyplácí dlouhodobou nebankovní půjčkou až na 20 let. Půjčky jsou bez registru a poplatku předem. Novinkou je půjčka bez rizika, u které nehrozí sankce v případě opožděné splátky a to až o 3 měsíce. Tuto nabídku vám nedá ani banka!

Naše společnost také nabízí výkup bytu nebo rodinného domu a to u předlužených nemovitostí, kterým hrozí dražba. Naši pracovníci vás navštíví, prohlédnou nemovitost a připraví kompletní dokumentaci a podklady, na jejichž základě bude posouzena možnost odkupu a stanovena její cena. Neztrácejte zbytečně čas, který může vaši dlužnou částku navyšovat a vaše problémy ještě více prohloubit. Výkup nemovitosti s exekucí je možné sjednat po předchozí telefonické domluvě, nebo také online. Postačí k tomu vyplnit jednoduchý formulář na stránkách firmy, na jehož základě vás kontaktuje její zástupce a dohodne s vámi další kroky.