Financování tepelných čerpadel

Normal
0
21

 

Financování tepelných čerpadel

 

Program Zelená úsporám je zaměřen na podporu instalací zdrojů na vytápění s využitím obnovitelných zdrojů energie, ale také investic do energetických úspor při rekonstrukcích i v novostavbách. V Programu je podporováno kvalitní zateplování rodinných domů a bytových domů, náhrada neekologického vytápění za nízkoemisní zdroje na biomasu a účinná tepelná čerpadla, instalace těchto zdrojů do nízkoenergetických novostaveb a také výstavba v pasivním energetickém standardu.

 

 Státní dotační program zelená úsporám je v současné době šancí získat velkou dotaci na pořízení nejen tepelného čerpadla, ale také na zateplení vašeho domu, výměnu oken, pořízení solárních panelů apod.

 

 Firma Energostar nabízí  plnou podporu při konzultaci ohledně získání dotací na financování tepelných čerpadel. Zpracujeme vám návrh řešení pro váš dům s ekonomickým vyhodnocením jednotlivých variant a v případě vašeho zájmu i s návrhem jejich realizace v čase. Jsme schopni vám zajistit nebo doporučit dodavatele jak na zateplení, projekční práce nebo jiné aktivity.

Nabízíme i kompletní služby „na klíč“ při zajištění dotací v programu Zelená úsporám. Poprvé od roku 1990 platí, že každý, kdo splní podmínky dotačního programu Zelená úsporám, dotaci získá na financování tepelných čerpadel

.