Frézky na nehty pro umělé nehty

Jste profesionální nehtovou designerkou a chcete si usnadnit práci? Není jednoduché stále brousit, upravovat a modelovat nehty. Vše vyžaduje zručnost a čas. Pokud chce zákaznice jen běžnou manikúru, není péče tak časově náročná ani namáhavá. S přírodními nehty se musí zacházet s citem a opatrně. Na druhou stranu modeláž umělých nehtů vyžaduje tvrdou práci. Akrylové nehty je třeba zbrousit předtím, než na ně nanesete vrstvu akrylu. Po jeho nanesení je třeba povrch akrylového nehtu opět zbrousit a upravit do požadovaného tvaru.

U gelových nehtů je to stejné. UV gel se většinou na nehty nanáší v několika vrstvách. Než je možné nanést novou vrstvu UV gelu, je třeba tu předchozí obrousit, aby měl nehet správný tvar a aby na povrch naneseného UV gelu dobře přilnula další vrstva. Nakonec si představte, že je třeba akrylové či gelové nehty doplňovat. V takovém případě se odstraní starý gel či akryl obroušením a nanáší se nový UV gel či nový akryl. To je opravdu spousta broušení. Pokud si nechcete ušoupat prsty, pořiďte si profesionálního pomocníka.

Bruska na nehty či frézky na nehty vám pomohou tuto dřinu zvládat bez problémů. Ušetří také spoustu času, protože broušení zvládnou mnohem rychleji a efektivněji. V současné době jsou novinkou na trhu brusky na nehty a frézky s regulací otáček. Internetový obchod nehtovými potřebami MagicNails.cz nabízí kvalitní brusky na gelové nehty pro domácí i pro profesionální použití. Liší se svou výdrží. Brusky na nehty pro domácí použití se prodávají se síťovým adaptérem. Kvůli nebezpečí přehřátí a poškození se brusky používají pouze jednou denně. Pro pravidelné použití jsou určeny profesionální brusky na nehty, které splňují veškeré požadavky pro práci v nehtovém studiu. Nakupujte kvalitní brusky na nehty na MagicNails.cz.