Hračky 3

Hračky mají velmi bohatou historii. První hračky se začínají objevovat ve starém Egyptě. Zhruba ve stejnou dobu se hračky pro děti začínají objevovat i v Číně, kde díky vysoké populaci se hračky rozšiřují obrovským tempem. Z přírodních zdrojů si lidé začaly vyrábět hračky pro svoje ratolesti, které pro svoje pečlivé zpracování mnohdy zdobily i samotné domácnosti.
Od těch dob už ovšem uplynula spousta let a technologie šla neuvěřitelně dopředu. V současné době je celosvětový trh pomle přesycen nejrůznějšími hračkami jak pro ty úplně nejmenší děti, tak i pro ty větší, ať už školního nebo těsně předškolního věku. Jednoduše jsou na trhu hračky pro jakoukoliv věkovou kategorii.
Pro úplně nejmenší děti není problém pořídit chrastítka, které dítě zaujmou na první pohled díky své pestrobarevnosti a typickému chrastivému zvuku, které vydávají. V dnešní době není problém sehnat i hračky, které se dají připevnit dítěti na postýlku, nebo na kočárek. Obrovský rozmach zažívají i tzv. hrací polštářky.
Malé chlapce by určitě zaujmulo množství aut, jak zemědělských, tak i stavebních modelů. Tento typ hraček je z kvalitního plastu značky Bruder, která zajišťuje stoprocentní spokojenost zákazníků. Pokud vaši malou ratolest zajímají tyto stroje více, není nic lepšího než pořídit dokonalou kopii traktoru, nebo nákladního vozidla. Tyto produkty vyrábí firma SIKU, která je špičkou ve svém oboru. Díky kvalitnímu zpracování a materiálu, který je mimochodem kov, je velmi pravděpodobné, že si s hračkou pohraje více než jedna generace. Ovšem tyto modely nemusí být určené jen pro děti. Jsou vhodné i jako krásná dekorace a opravdový nadšenci si jej mohou pořídit jako sběratelský kousek.
Hrát si ale nemusí jen děti. V našem sortimentu je spousta společenských her od puzzlí, přes Člověče nezlob se až po Monopoly. Trh nabízí i obrovský počet jiných, méně známých, her, jako jsou například RUMMIKUB, společenská hra Útok žraloka, nebo Šílený myšák a mnoho dalších her.
Fonetip s.r.o.
www.mrakyhracek.cz