Hračky pro děti z TV

Z televizních obrazovek známe velké množství hraček, které ocení nejen děti, ale leckdy i jejich rodiče, kteří si také rádi hrají. Z toho důvodu jsou v současné době stále prodávanějšími společenské hry, které zaručí zábavu celé rodině na nejeden dlouhý zimní večer, kdy je nejlepší být doma v teple s celou rodinou. Jednou z nejoblíbenějších hraček z televize je bezesporu hra Activity. Jejím smysem je několik kreativních herních elementů – pantomima, popis, kreslení. Obrovskou výhodou je maximální počet hráčů, kterých může být až 16. Mezi další společenské hry, které jsou velmi známé patří například Dostihy a sázky, nebo neméně známá hra Monopoly, která se v poslední době rozšiřuje více a více.

Ovšem některé děti si více vyhrají sami, například s autodráhou a autíčkama od firmy Hot Wheels. V naší nabídce se nachází i celá sada Hot Wheels autíček, které potěší nejednoho chlapce. Samozřejmostí je i dlouhá autodráha, ve které tyto auta jezdí. Auta jsou navíc z kovu, což zaručuje dlouhou životnost s vysokou kvalitou.

Další hračkou z tv reklamy, se kterou si vyhrají především chlapci, je stavebnice Lego. Ta se na světovém trhu nachází už pár desítek let! V naší nabídce si tuto stavebnici můžete zakoupit s nejrůznějšími motivy jako je dopravní letadlo, vesmírné centrum, policejní, nebo hasičská stanice, ale ani vojenský motiv nám není cizí.

Pro malé slečny se v našem sortimentu nachází také neuvěřitelný počet hraček, které by jim vykouzlily usměv na rtech. Dobré tipy na dárky pro děti jsou například modely malých zvířátek, se kterými si vaše ratolest může dokonale vyhrát. Ovšem k těmto zvířátkům lze dokoupit i mnoho doplňků, jako je vlastní domeček, či kufřík na cestování. Pro holčičky jsou typické i panenky Barbie. Těch je v naší nabídce skutečně požehnaně. Nejedná se čistě o tyto panenky, ale i obrovské množství doplňků, se kterými si vaše holčička dokonale vyhraje.

 

Fonetip s.r.o.

www.jupihračky.cz