Hračky pro kluky 2

Každý chlapec trávil svoje dětství mezi hračkami, především mezi modely automobilů. V současné době není problém sehnat jakýkoliv model automobilu. Záleží především na vaší ratolesti, zdali si raději hraje doma, nebo je naopak venkovní typ. Podle toho se vybere druh automobilu. Pokud vaše ratolest tráví veškerý volný čas na písku, tak by zajisté ocenila speciální automobil na písek značky MEGA. Tyto modely aut jsou velmi odolné vůči okamžitému opotřebení jako je například zadrhávání kol z důvodů zanešení pískem a dalším venkovním vlivům, díky svému dokonalému zpracování. Vaše dítě si tak může s hračkami hrát každý den, po dlouhé letní měsíce, nebo dokonce i roky.
Snad každý z nás někdy vlastnil i tzv. nezapomenutelný „angličák“. Tyto modely vyráběla firma Matel. Ta v současné době dodává na trh autíčka, která již dokáží i svítit a dokonce i jezdit díky vestavěnému setrvačníku. Není problém pořídit ani celou sadu, která se nejčastěji skládá z autíčka, garáže a mnohdy i z velmi divoké dráhy. Pokud vaši ratolest okouzlí auto projíždějící dráhou, která se skládá z nevyzpytatelných zatáček a mnoho dalšího nebezpečí, tak by jste neměli váhat s pořízením speciální dráhy a modelu autíček značky HotWheels. Tato hračka se zaměřuje právě na speciální, divoké a nebezpečné dráhy, po kterých se autíčka prohání.
Pokud vaše dítě spadá do ještě mladší generace, tak zajisté ocení mluvící nákladní automobil značky Tonka. Jmenuje se Chuck a má na více než 50 funkcí. Úžasné je že mluví kompletně v češtině, umí hýbat obočím a pusou. Mezi jeho přednosti patří i hýbání zadními koly, nebo rozpoznání plné a prázdé korby.
Pro větší chlapce se v našem sortimentu nachází přesné kopie nejen závodních ale i historických aut v přesně definovaném měřítku. Tyto modely jsou z kovu a díky svému dokonalému zpracování jsou mnohdy pořizovány jako sběratelský kousek.
V naší nabídce můžete nalézt nespočet vláčků. Mezi nejoblíbenější patří samozřejmě mašinka Tomáš, jež je oblíbená především u malých dětí. Ovšem problém není naleznout v našem sortimentu ani přesné kopie tramvají, které jsou běžně k vidění i v českých městech.
Fonetip s.r.o.
www.sikumodely.cz