Jak vybrat správnou matraci?

Výběr matrace je těžší než vybrat rošty do postele. Jakmile vybíráme rošty do postele, tak většinou se řídíme cenou, podle statistik prodeje, převládají v prodeji levné rošty. Naopak u matrace už je to těžší, protože ne každá matrace je určena pro denní spaní, ne každá matrace je určena pro Vás a ne každá matrace bude denně používaná. Toho si jsou vědomi, proto v nabídce naleznete matrace, právě pro tyto příležitosti. Zároveň levné matrace můžete používat jako startovací matraci pro dítě, které přechází z matrace do postýlky na matraci a postel s klasickým rozměrem u našich levných matrací máme snímatelné potahy, rozdělitelné na dvě části a pratelné v domácí pračce, takže matrace splňují i hygienické normy. V případě, že hledáte matrace pro denní spaní, tak dopřejte si kvalitu, dneska můžete mít velmi kvalitní matrace i za relativně málo peněz, např. matrace 1 + 1 jsou velmi oblíbené matrace, jsou to akční matrace, kdy zvýhodňujeme nákup dvou matrací a to buď cenově, nebo rovnou druhou stejnou matraci Vám dáme ZDARMA. Nemluvě o kategorií “Levné matrace“, kde zvýhodňujeme cenově matrace v řádech desítek %, tyto matrace jsou velmi oblíbené a jsou nejprodávanější matrace z nabídky.

Samostatnou kategorií jsouZdravotní matrace“ matrace , matrace do postele , zdravotní matrace , matrace 90×200 , matrace 140×200 , matrace 120×200 , matrace 1+1 , kde jsou nejkvalitnější matrace, které splňují i náročnější požadavky od zákazníků jako jsou nároky na : sedmi zónové jádro matrace, ortopedické vlastnosti, anatomické profilování, snímatelný kvalitní potah pratelný na 60°C, celkovou výšku matrace a hlavně pohodlné jádro s dlouhou životností. Tyto všechny vlastnosti splňují Zdravotní matrace.

Matrace dále rozdělujeme podle výrobce, což by mělo zase usnadnit hledání Vámi požadované matrace, naši výrobci jsou špičky v oboru. A pro Vás máme jednu radu, když se pozorně podíváte na naši nabídku matrací, většina matrací respektive všechny matrace jsou tzv. Partnerské matrace, to znamená matrace, které mají různé tuhosti jednotlivých ložných ploch matrace, toto opatření zabraňuje nevhodnému nákupu matrace, neboť v případě, že Vám nebude vyhovovat tuhost, matraci si jednoduše otočíte a problém je vyřešen.