Jak vypadat dobře ve spodním prádle

Existuje už tolik triků a rad jak i při ne úplně dokonalé postavě vypadat skvěle. Dnešní doba je doba vynálezů a nových technologii – a to i ve spodním prádle.

Spodní prádlo je základ. Mělo by nám perfektně sedět, nikdy nic nepřebývat, neřezat a hlavně se v něm musíme cítit stoprocentně pohodlně, a jelikož jsme ženy i sexy. Ano i takové prádlo existuje.

Jste trošku při těle? To, ale vůbec nevadí. Snažte se z co nejvíce vašich nedostatků udělat přednost. Zapomeňte na tanga, zkuste se podívat na stahovací kalhotky, jsou hitem poslední doby. Dokáží vytvarovat postavu a zmenšit velikost.

Menší poprsí se dá snadno vyřešit pomocí tzv. push-up podprsenky. Dokáží tak nadzvednout, zvýraznit vaše vnady a především zvednout vaše sebevědomí.

A co barvy? Černá, vínová, fialová, hnědá nebo tmavá odvádějí pozornost od problémových partií. V ostatních případech se rozhodujte podle toho, jaká barva se hodí k vašemu tónu pokožky. Monochromatické a jednoduché barvy mají zeštíhlující efekt.

K dokonalému vzhledu patří i dokonalá pokožka. Proto se snažte pít – alespoň 1,5-2l vody. Voda je totiž základní složkou organismu, vyživuje buňky a zbavuje jich toxinů.