Japonská manikúra pro stylové nehty

Modeláž nehtů byla vyvinuta pro ženy, které nejsou spokojeny se svými přírodními nehty a přesto chtějí mít nehty dlouhé a pěstěné. Než se rozhodnete pro akrylové či gelové nehty, poraďte se s odborníkem, zda by vám nepomohla manikúra. Existují různé techniky manikúry, které by vaše nehty mohly oživit, dodat jim správnou výživu a povzbudit jejich růst. Součástí péče o ruce jsou také parafínové zábaly. Máte pocit napětí v dlaních či chodidlech? Chcete dát svým rukám i nohám skutečně kvalitní péči a výživu? Vyzkoušejte parafín od MagicNails.cz.

Parafínový kosmetický vosk se používá pro parafínové zábaly. Můžete jej k ošetření rukou či nohou používat v letním i zimním období. Parafín je léčivý, obsahuje kolagen a soubor důležitých vitamínů, pomáhá proto zmírňovat projevy stárnutí pokožky a zabraňuje tvorbě vrásek. Teplý parafínový zábal působí blahodárně na krevní oběh, pokožka si po ošetření parafínem dokáže lépe udržet optimální hydrataci. Parafínové zábaly prospívají také nehtům. Nehty jsou potom zdravější a lépe se ošetřují.

Pro vaše nehty je nejlepším ošetřením jemná japonská manikúra p-shine. Jde o speciální péči o přírodní nehty. Aplikace je velmi jednoduchá. Nejprve se nehty jemně zbrousí pilníkem, potom se nanese p-shine pasta, která obsahuje bentonit. Ten vyplní nerovnosti nehtu a vytvoří jednolitý povrch. Tato pasta se zaleští do nehtu, poté se nanese p-shine pudr a nehet se vyleští do vysokého lesku.

P-shine účinkuje jako preventivní ochrana nehtů proti lámání a třepení. Nehty jsou po nanesení p-shine manikúry pevnější, pružnější a nádherně lesklé. Upravte si i vy vaše nehty tak, aby byly zdravé a krásně lesklé, používejte jemnou japonskou manikúru p-shine. Nakupujte v internetovém obchodě MagicNails.cz a pořiďte si zde vše, co budete při péči o vaše nehty potřebovat.