Krabičková dieta, kdo v testu neuspěl?

MF dnes provedla test 9 krabičkových diet. Podívejte se na výsledky! Jak je vidět, krabičková dieta může i uškodit, proto dejte jejímu výběru prioritu číslo jedna!
Z devíti testovaných společností, které testovali odborní v oblasti zdravé výživy, uspěli pouze 3 společnosti. Která Krabičková dieta je nejhorší? Na vítěznou pozici v oblasti absolutně nejhorší diety se zařadila krabičková dieta nazvaná dieta pro mě. Kterou jste mohli zakoupit na serveru dietaprome.cz, nyní je již tato doména nedostupná. Druhou příčku soutěže obsadila krabička od alterego.cz, která již také není aktivní.
Základní nedostatek, který byl zjištěn při testování byl spojen s nedostatečným množstvím jídla, tento fakt pak vede k tzv. Jo-Jo efektu, který právě krabičková dieta odvrací. V řadě případů byla jídla také extrémně nevyvážená. Po konzultaci s předním dietologem bylo také konstatováno, že některá
Dieta do domu, tak je někdy krabičková dieta označována, je vhodná pouze pro stravovací režim pod přísným dozorem dietologa při hospitalizaci.
Co z výše uvedeného vyplývá? Při výběru diety rozhodně nešetřete časem ani energií a vyberte si ověřeného dodavatele. Pokud o krabičkách přemýšlíte, rozhodně navštivte web krabickove-diety.VyberuSi.cz, kde naleznete kompletní informace zaměřené na Zdravý životní styl spojený s dodržováním krabičkové diety.