Měření Hluku

Netřeba zmiňovat, že nadměrný hluk je nežádoucí nejen v obytných oblastech, ale především i v oblastech průmyslových výrob. Přiměřené hladiny hluku lze docílit velmi efektivním a navíc velice účinným způsobem a to správně provedenou akustickou studií, pečlivým měřením hluku a následně instalací tlumičů hluku s místech, která si to žádají.
Zmiňovaná instalace tlumičů hluku v podobě protihlukových stěn, krytů, zástěn, izolace, atd. zajistí pracoviště, jehož hlukové zatížení bude v souladu se zákony.

SAI ATIS s. r. o. – protihluková opatření, protihlukové stěny, měření hluku, tlumiče hluku
Patříte-li mezi ty, které obtěžuje nadměrný hluk, máte možnost kontaktovat společnost SAI ATIS s. r. o., která je specialistou ve svém oboru. Tato profesionální společnost se pro vás zajistí nejen měření hluku a zpracování akustické studie, ale navíc vám navrhne takové akustické opatření, které bude do detailů kopírovat potřeby vašeho objektu a také vaše představy o odhlučnění.

Společnosti SAI ATIS s. r. o. přichází na trh hned s několika možnostmi protihlukového opatření. Mluvíme o protihlukových krytech, protihlukových stěnách, protihlukové izolaci a také o protihlukových panelech.

Pole působnosti společnosti SAI ATIS s. r. o. je převážně v průmyslovém a elektrárenském odvětví. Ovšem své kvality nabízí všude tam, kde je potřeba eliminovat hladinu hluku. Pro více informací může využít následujících kontaktních údajů:
Tel.: +420 312 245 696
Email: info@sai-atis.cz