Moderní krby s okrasnou vložkou

Každý, kdo v dnešní době staví nový dům, je nucen přemýšlet o tom, jakým způsobem bude realizovat vytápění domu. Možností je hned několik, avšak ne každá je právě výhodná. Topit můžete elektrickým kotlem, tepelným čerpadlem, plynovým kotlem či tuhými palivy. Elektrická energie není zrovna nejlevnější, plyn se neustále zdražuje a jeho zavedení je poměrně drahé a tepelné čerpadlo se vám vrátí až po několika desítkách let. Nejvýhodněji vychází určitě krby.

Topení tuhými palivy sice dá nejvíc práce, protože se musíte starat o oheň a přikládat, avšak z hlediska úspory peněz je určitě nejlepší. Dřeva je všude dost a pokud do přípravy nechcete investovat čas, můžete si koupit jednoduše již připravené dřevo, které jen přiložíte. Otázkou zůstává, kam budete přikládat. Levne-krby.eu jsou odborníkem na prodej a montáž krbových kamen, krbových vložek i biokrbů. Sortiment zahrnuje široký výběr různých typů krbů i kamen, záleží pouze na vás, čemu dáte přednost.

Novinkou jsou krbové vložky Kobok. Tyto krbové vložky se od ostatních liší v tom, že dávají možnost přikládání topiva ze zadní strany. Umístíte-li tedy krbovou vložku strategicky do srdce celého domu – do obývacího pokoje, nemusíte si zde prášit dřevem. Stačí na chodbě otevřít zadní dvířka krbové vložky a přiložit odtud. V obývacím pokoji tak budete mít vždy čisto. Budete-li chtít krb otevřít z přední strany, máte samozřejmě možnost, dvířka jsou na přední i zadní straně krbové vložky. Toto řešení umožňuje nerušené přikládání v místě tomu určeném, udržuje pořádek v pokoji a poskytuje vždy tolik tepla, kolik zrovna potřebujete. Neváhejte a pořiďte si i vy pro vytápění vašeho domu praktickou krbovou vložku Kobok od Levne-krby.eu a užívejte si doma ničím nerušenou pohodu.