Odolné gelové nehty

Každá nehtová designerka stojí o to, aby se její výtvory zákaznicím líbily. Pokud je dostatečně zručná, mohou ji limitovat pouze málo kvalitní modelovací materiály. Proto je důležité nešetřit na umělých nehtových tipech či modelovacím materiálu. Nakupujte potřeby pro modeláž umělých nehtů v internetovém obchodě MagicNails.cz, kde naleznete širokou nabídku nejrůznějšího zboží pro nehtovou modeláž.

Práce s UV gely je příjemná, pokud máte již nějaké zkušenosti, dokážete vykouzlit zákaznici nehty podle jejích představ. Stačí k tomu kvalitní barevné gely a nehtové tipy. MagicNails.cz má pro vás bílé, čiré či barevné umělé nehty, které tak dávají základ pro finální zdobení nehtů. Při modeláži můžete použít barevné gely, které zakoupíte rovněž na MagicNails.cz v nejrůznějších barvách či se zajímavými efekty. K dispozici jsou vám UV gely s efektem chameleona, s různými třpytkami či perletí. Velmi pěkně vypadají také gelové nehty modelované s pomocí metalických či neonových UV gelů.

Barev a typů UV gelů je k dispozici skutečně velké množství, stačí si vybrat ty pravé právě pro vás. Gelové nehty modelované pomocí barevných UV gelů jsou rychle hotové a ušetří vám čas po modeláži, kdy už nehty nemusíte tolik zdobit. Na gelové nehty modelované barevnými gely stačí použít laky na nehty či ozdobné samolepky a výsledný efekt bude zajisté okouzlující.

MagicNails.cz vám nabízí široký sortiment zdobení na nehty. Můžete vybírat z velkého množství druhů samolepek, tiskátek i barevných folií. Speciálním typem zdobení je zdobení Creative, které můžete libovolně sestavovat do zajímavých tvarů a vytvářet na nehtech neobvyklé obrazce. Neváhejte a rozhodněte se pro profesionálního partnera pro modeláž umělých nehtů. Internetový obchod MagicNails.cz vám vždy spolehlivě dodá vše, co jste si objednali.