Originální zdobené umělé nehty

Nehty. Jsou to jen malé kousky zrohovatělé pokožky, které chrání naše prsty před poraněním či úrazem. Lidé z nich však dokázali udělat ozdobu a předmět projevu ženské krásy a šarmu. Nehty se staly znakem elegance a luxusu. Upravené nehty jsou snem každé ženy. Mnohé mají dostatečně kvalitní přírodní nehty, které stačí ošetřit jemnou manikúrou a ozdobit. Ostatní mají dnes široké možnosti, jak si pořídit umělé nehty.

Nejčastěji modelují nehtové designerky zákaznicím gelové nehty. UV gely na nehty totiž vytvoří ochrannou vrstvu, díky které jsou gelové nehty pevné a zároveň pružné. Na přilnavém povrchu UV gelu pak velmi dobře drží jakýkoli lak na nehty. Zdobení gelových nehtů je tedy jednoduché a vydrží velmi dlouho bez poškození. Zdobením nehtů se zabývá celé odvětví nail art. Nehtové designerky a manikérky denně vymýšlení různé ornamenty, kterými zdobí gelové nehty svých zákaznic.

Potřebujete-li i vy inspiraci či nakoupit výhodně potřeby pro modeláž nehtů či jejich zdobení, nakupujte v internetovém obchodě MagicNails.cz. Zdobení lze ulehčit tak, že se při modeláži použijí barevné gely. Díky nim budou již samotné nehty zdobné, stačí pak výsledný efekt podpořit jednoduchým ornamentem nakresleným zdobícím lakem, natištěním systémem razítkování Konad nebo samolepkou.

Velmi zajímavý způsob zdobení nehtů představuje zdobení Creative, které zakoupíte na MagicNails.cz. Creative zdobení na nehty obsahuje nálepky určitého tvaru a barvy v několika různých velikostech. Díky tomu je lze skládat do nejrůznějších motivů, které vás jen napadnou. Neváhejte a vytvořte si i vy originální ozdoby na nehty pomocí zdobení Creative. Vaše nehty budou pokaždé jiné a vždy perfektně upravené. Navštivte i vy internetový obchod MagicNails.cz a nakupte zde vše, co budete pro péči o vaše nehty potřebovat.