Polohovací lamelové rošty

Polohovací lamelové rošty: jsou lamelové rošty do postele, které mají samostatné manuální polohování roštu v oblasti hlavy a v oblasti nohou. Polohovací lamelové rošty mají většinou cca 5 až 12 nastavitelných poloh a polohují se pomocí látkového madla.Polohovací lamelové rošty do postele zlepšují při polohování s mírně zvednutýma nohama krevní oběh a tím je zajištěn snadnější odtok krve. Na polohovací lamelové rošty lze umístit většinou flexibilní pěnové a zdravotní matrace

Polohovací lamelové rošty

 

Polohovací lamelové rošty do postele, které nabízíme jsou pouze rošty „České výroby„, českou výrobu preferujeme díky kvalitě a životnosti. Navíc některé rošty z nabídky přímo vyrábíme, takže jsme schopni zajistit i výrobu na zakázku.

 

POLOHOVACÍ LAMELOVÉ ROŠTY ZA VÝBORNOU CENU 

Manuálně polohovací lamelové rošty s 15ti pružnými lamelami. Lamely jsou uloženy v pevných pouzdrech. Anatomické uspořádání do třech zón. Lamelové rošty mají samostatné polohování hlavy a samostatné polohování nohou. V oblasti hrudníku je 5 lamel s možností nastavení tuhosti pružení podle hmotnosti uživatele. Tyto lamelové rošty patří mezi nejprodávanější rošty díky ceně a jsou vhodné pro všechny matrace na trhu.