Prodej kojicích podprsenek, mateřského a těhotenského prádla

Milé dámy, rády bychom Vás blíže seznámily s naším zbožím značky ANITA. Máme letité zkušenosti a praxi s těhotnými a kojícími maminkami, které se k nám i v dalších těhotenstvích rády vracejí. Těhotenské podprsenky jsou vyráběny z kvalitního prodyšného mikrovlákna, zaručují komfortní nošení, nedráždí pokožku citlivých prsů. Těhotenské podprsenky rostou spolu s Vámi a budete je využívat po celou dobu těhotenství.

Maminky, těhotenské podprsenky máme na prodejně s kosticemi i bez kostic. Kojící podprsenky je vhodné si pořizovat od začátku 8. měsíce těhotenství. V tomto období růst prsou končí. Kojící podprsenky se kupují o jednu velikost větší košíček, než má maminka v době nákupu. Veškeré kojící podprsenky značky ANITA máme na prodejně k dispozici. Při výběru prádla doporučujeme osobní kontakt na prodejně, a to z důvodu, že každá kojící nebo těhotenská podprsenka má jiný střih, tvar, materiál a design. Rády přivítáme i budoucí tatínky, aby i oni Vám poradili s nákupem a pořád jste pro něj byla ta nej.

Dále nabízíme těhotenskou módu jako těhotenské noční košilky, těhotenská pyžama a doplňkový sortiment těhotenského prádla jako těhotenské plavky, těhotenské punčocháče, sportovní podprsenky atd. Po telefonickému kontaktu jsme schopni obsloužit maminky i mimo standardní pracovní dobu, umožňujeme i případnou výměnu zboží, pokud vám nesedlo podle vašich představ a pokud je ještě nevyprané.

Vaše Bílá Tara

Web: www.bilatara.cz