Prodej nemovitostí

Portál Reality pro ženy je mezi ostatními realitními weby skutečnou raritou. Liší se především obsahem, který nabízí. Kromě pestré a bohaté nabídky prodeje nemovitostí je zde ženám k dispozici diskuse, články týkající se nejrozmanitějších témat, která jsou určená přímo dámskému kruhu a aktuálním otázkám. Nutno říci, že takový portál je v současném světě realit skutečnou ojedinělostí v tom nejlepším slova smyslu.

Prodej nemovitostí šitý na míru ženám
Proč právě ženy? Většinou jsou to právě ony, které disponují těmi nejjasnějšími představami v souvislosti s novým bytem či domem. Mívají ucelené představy o novém prostoru, mají cit pro detail, mnohdy jsou také náročnější a vyžadují kromě samotného výběru i něco „navíc“. Reality pro ženy, kromě prodeje nemovitostí, nabízejí bonus v podobě rubrik, jako jsou: zdraví, radost, finance, zahrada a pochopitelně bydlení. Každá z těchto rubrik navazuje na filozofii celého portálu.

S prodejem nemovitostí za hranice všedností
Prodej nemovitostí není určen jen ženám, proto se nezle domnívat, že je portál vyhraněn jen dámské populaci, pánové zde mají jednoznačně „vstup povolen“. Záměrem realizátorů je především to, aby portál nabízel vždy něco navíc a byl o kus dál, toho se snaží docílit především komunikací mezi ženami, bohatou nabídkou realit a nápadnými tématy. Zavítejme společně na Reality pro ženy a podívejme se do světa prodeje nemovitostí, které jsou o vždy o krok vpřed.