Vychutnejte si doutníky z pravého tabáku

Umíte si představit americké westernové hrdiny bez doutníku? V každém dobrém westernu se najde alespoň jeden, který žmoulá v koutku úst špaček doutníku. Proč? Protože kouření doutníku je mnohem zdravější než kouření cigaret. Doutník poskytuje kuřákovi skutečný požitek. Lahodný tabák je zde totiž kvalitní.

Doutník je tabákový výrobek, vznikl smotáním usušeného a fermentovaného tabáku, který kryje další tabákový list omotaný v ostrém úhlu podél doutníku. Nejkvalitnější doutníky se vyrábí na Kubě, v Dominikánské republice, dalšími známými producenty jsou Honduras, Brazílie, Kamerun, Nikaragua, Filipíny a východní Spojené státy americké. Pokud si i vy chcete vychutnat doutník z pravého tabáku, navštivte internetový obchod Tabaky-online.cz, který nabízí široký sortiment různých druhů kvalitních doutníků i mini doutníčků s exotickými příchutěmi. Najděte si zde i vy ten, který vás nejvíce zaujme.

Aby výsledný doutník měl skutečně tu nejvyšší kvalitu, je třeba dodržet správné podmínky sušení a fermentace. Důležitou roli hraje také půda a klimatické podmínky. Svůj význam má také namíchání tabákových listů a způsob, jakým jsou doutníky ubaleny. Doutníky se začaly poprvé vyrábět na Kanárských ostrovech, odtud se potom rozšířily na Kubu a do dalších oblastí známých produkcí tabáku. Skutečně kvalitní tabáky, které se používají k výrobě prvotřídních doutníků, obsahují mnohem více dehtu a nikotinu než tabáky používané k výrobě cigaret.

Doutníky jsou mezi kuřáky velmi oblíbené i dnes. Mají přírodní čistou chuť pravého tabáku. Na Tabaky-online.cz naleznete mnoho druhů doutníků se zajímavými příchutěmi. Díky nim si můžete osladit jinak nepříjemný den. Neváhejte a dopřejte si kvalitní doutník z pravého tabáku. Vychutnejte si tabák plné přírodní chuti.