Získejte odměnu v korunách za každý nákup na internetu

Kdy naposledy Vám někdo něco dal? Že si už nevzpomínáte? U nás dostanete za každý nákup peníze zpět. Co pro to musíte udělat? Jen se u nás zaregistrovat a dále nakupovat ve svém oblíbeném obchodě jako obvykle. Za každý nákup uskutečněný v těchto obchodech s registrací u nás dostanete část Vaší útraty zpět.
Většina eshopů dělá čas od času slevové akce, případně poskytují jako odměnu za nákup slevové kódy. Tyto akce jsou časově omezené a nemusí probíhat zrovna když Vy chcete nakupovat v daném shopu, nebo se o slevové akci ani nedozvíte. Případně podle zákona schválnosti zrovna zboží které se Vám líbí není ve slevě. Náš unikátní systém nabízí něco jako permanentní slevu na Vašich oblíbených obchodech a to na veškerý sortiment bez časového omezení.
Jedná se o jedinečný systém cashback, což znamená hotovost zpět. Po zaregistrování u nás přejdete přes naše stránky do vašeho oblíbeného obchodu a koupíte zboží. Za zboží zaplatíte klasickou cenu, ale po nákupu dostanete hotovost zpět. Vždy předem víte kolik procent z nákupu dostanete zpět, je to taková odměna za nákup přes naše stránky. Nakupovat můžete v osvědčených obchodech, které u nás naleznete rozdělené do přehledných kategorií. Je příjemné dostat za každý nákup část peněz zpět.