AZTECHNIKA.CZ

Společnost AZtechnika je jedním z největších prodejců zahradní techniky, vybavení do dílny, robotických pomocníků pro zahradu i domácnost a dětských hřišť pro soukromý i veřejný sektor. Veškerý nabízený sortiment, který je přehledně rozčleněn do jednotlivých sekcí uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka.

Zahrada a dílna
V nabídce AZtechnika najdete široký výběr techniky od renomovaných výrobců, za příjemnou cenu, obsahuje vše potřebné pro vaši zahradu např. sekačky na trávu, zahradní traktory, robotické sekačky, fukary a vysavače, řetězové pily, štípačky na dřevo, kultivátory, zametací stroje, houpačky, skleníky, čerpadla a mnoho dalšího. Jsou pro vás připraveny také sněhové frézy, které se stávají běžným pomocníkem majitele domu nejen v horských oblastech. Vybavení dílny je také zastoupeno veškerým potřebným nářadím od světoznámých profesionálů, až po méně známé značky pro domácí použití.

Svět robotů.
Kvalitní stroje, které vám usnadní práci doma i na zahradě, robotický vysavač vám vyluxuje, robotická sekačka pravidelně poseče zahradu, bazénový vysavač vyčistí váš bazén. I další nabízený sortiment jako např. antibakteriální vysavač, bezdotykové koše a dávkovače mýdla vás jistě zaujmou. Pokud si nejste jistí konkrétním výběrem, pracovníci jsou vám k dispozici a rádi vám pomohou a poradí s případnými dotazy.

Dětská hřiště.
Pokud hledáte kvalitní a bezpečná hřiště pro vaše děti, v nabídce AZtechnika naleznete dětská hřiště, která splňují nejpřísnější bezpečnostní normy a nároky na kvalitu. Nabídka je řešena jak pro veřejný, tak i soukromý sektor přesně na míru. Pomohou vám zde rádi s výběrem i realizací dětského hřiště.

Pracovníci AZtechnika pravidelně absolvují školení u svých dodavatelů ohledně techniky, vhodnosti použití, předprodejního servisu, i následného servisu opravného. Zajišťují záruční i pozáruční servis, jejich hlavní snahou je vyjít vstříc zákazníkovi s jeho požadavky, a pružně reagovat, tak aby byli maximálně spokojeni se zakoupenou technikou, její obsluhou, využitelností, cenou, ale i profesionálním servisem. Na stránkách AZtechnika najdete také nerůznější rady a návody jak se starat o nabízené stroje, nebo ukázky videí činností s prodávanými výrobky.