Goodgame Big Farm

Máme tu pro vás další skvělou hru od Goodgame StudiaGoodgame Big Farm kde se opět můžete zahrát na zemědělce. V této si zahrajete na farmáře a vaším úkolem bude, jak jinak, starat se o farmu.

Strýček George ti přenechal svou farmu, ale ta je bohužel v pěkně špatném stavu. Používáním svých obchodních dovedností a pomocí sousedů, rodiny a přátel můžete obrátit farmu ze zarostlého statku na krásné a prosperující hospodářství. Zasaď plodiny, sklízej a zpracovávej je, pečuj o svá domácí zvířata, a ujisti se, že vaši zaměstnanci jsou spokojeni – to je recept na vybudování nejvíce prosperující farmy z celého okolí.

Na začátku si projdete jednoduchým úvodem, kde se naučíte základní věci. Pak budete na to úplně sám a vaším úkolem bude vybudovat nejlepší farmu široko daleko. Kromě toho si můžete zahrát s přáteli nebo s neznámými lidmi z celého světa. Pokuste se všemožně zvelebit půdu, která dříve ležela ladem, a vypěstujte ty nejžádanější potraviny. Kromě toho také starostlivě pečujte o vaše domácí zvířata. Produkty z vaší farmy můžete následně prodávat na trhu a za získané peníze nakupovat další vylepšení pro vaše venkovské podnikání. Stanete se ve hře „Goodgame Big Farm“ elitním agrárníkem a dokážete z malého statku vybudovat zemědělské impérium?

Hra Goodgame Big Farm je i v českém jazyce, takže je opravdu pro všechny. Hra je samozřejmě zcela zdarma, stačí se jen zaregistrovat a můžete hned hrát.