Inzerce zdarma

 

Inzertní server Megainzerce.cz poskytuje inzerci zdarma a bazar pro své inzerenty. Megainzerce funguje od roku 2006 a za tu dobu se inzertní portál vypracoval mezi TOP 10 českých inzertních portálů. V inzerci je v tuto chvíli k únoru 2012 přes 1 300 000 inzerátů prodeje a koupi. Oblíbenými rubrikami jsou: inzerce a nabídky práce, autobazar, motobazar, inzerce nemovitostí, bazar mobilních telefonů, inzerce psů a koček, dětský bazar.

Pro naše inzerenty neustále připravujeme a inovujeme inzerci a bazar, tak aby mohli inzerovat velice efektivně, proto Megainzerce nabízí tyto výhody pro své inzerenty:

Inzerce zdarma a bazar je nadále dostupný pro širokou veřejnost, ale není nijak zvýhodněn oproti dalším inzertním programům.

Inzertní program “Inzeruj výhodně“ je určen pro inzerenty, kteří chtějí od inzerce přidanou hodnotu v podobě topování inzerátu nebo zvýraznění inzerátu. Tyto služby jsou zvýhodněny oproti tomu, když si to inzerent koupí samostatně

Program “Inzeruj jako VIP člen“ je ideální volbou pro inzerenty s pravidelnou nabídkou, kteří touží zviditelnit své inzeráty a zjednodušit si vkládání a správu vložených inzerátů. Komplexní program zahrnuje i export inzerátů na naše partnerské servery, což ušetří spousty času. Program je vhodný pro inzerci nemovitostí, autobazary, motobazary, bazary aj. Díky našemu systému si můžete také otevřít v tomto programu svůj e-shop a prodávat přes něj svoje zboží. Aplikace funguje na několika velice prosperujících e-shopech.

V rámci inzertního serveru Megainzerce vznikl i inzertní server Megafirmy.cz, což je katalog firem. Vkládání do katalogu firem je zdarma.